ZF Live

VIDEO ZF Live. “Producem în România tehnologie pentru avioane Boeing”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 12 februarie, cu Bogdan Putinică, Enea Software

12.02.2014, 13:51 653

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live, de miercuri, 12 februarie, cu Bogdan Putinică, vicepreşedintele companiei suedeze de servicii software Enea.

Producătorul de software suedez Enea produce în România tehnologie pentru avioane Boeing, avioane de luptă americane, sateliţi europeni şi elicoptere apache, a spus la ZF Live, Bogdan Putinică, vicepreşedintele companiei.

Invitat în emisiunea ZF Live de miercuri, 12 februarie, Bogdan Putinică este cel care a fondat în anul 2000 compania de software IP Devel împreună cu Daniel Bogdan. În 2006, compania de recrutare Adecco a achiziţionat 76% din IP Devel pentru o sumă estimată la şapte milioane de euro, iar în 2008 compania fondată de Putinică a fost preluată integral de Enea pentru 3,2 milioane de euro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO