ZF Live

Video ZF Live. Programul "1 milion de IT-işti pentru România". O discuţie cu Adrian Seceleanu, editor Business Hi-Tech Ziarul Financiar

04.06.2015, 18:11 270

Companiile de IT din România se află în continuare în expansiune, căutând oameni pentru a dezvolta software sau pentru a furniza servicii de IT în mare parte pentru clienţi internaţionali, un exemplu relevant pentru perioada de creştere prin care trece sectorul hi tech fiind contractul semnat recent de compania americană Oracle pentru închirierea unui spaţiu nou într-o clădire care va fo construită în zona Barbu Văcărescu din Bucureşti. arată că planurile de expansiune sunt pe câţiva ani de acum încolo.

Conform datelor ZF, gigantul american a ajuns la o înţelegere cu dezvoltatorul imobiliar Robert Neale, de la Portland Trust, pentru construcţia unei noi clădiri de birouri unde compania americană va închiria peste 20.000 de metri pătraţi. Oregon Park, cum este denumit proiectul, va fi gata peste 1 an. Aceasta este una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare de închiriere din acest an.

Compania americană Oracle avea deja anul trecut peste 3.000 de angajaţi în România, de peste 18 ori mai mulţi decât cei pe care îi avea în 2004 când a deschis pe plan local primul său centru de dezvoltare şi servicii pentru clienţi internaţionali, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Adrian Seceleanu, editor hi tech al Ziarului Financiar. Sorin Mîndruţescu, directorul general al Oracle România, a confirmat recent pentru ZF că producătorul de soft are în continuare planuri de a creşte pe plan local, fără a oferi însă detalii în ce priveşte numărul de recrutări.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO