ZF Live

VIDEO ZF LIVE. "Pui manager privat, îi tai mâinile şi picioarele şi îl arunci în apă ". Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 25 septembrie cu Octavian Bădescu, fost CEO la Prioripost, Poşta Română

Autor: Octavian Calei

25.09.2013, 15:58 1062

După patru luni în funcţia de manager privat la la divizia Prioripost de la Poşta Română,  Octavian Bădescu şi-a dat demisia pentru că nu a reuşit să-şi implementeze viziunea de a separa departamentul pe care îl conducea de compania mamă, conform declaraţiilor omului de afaceri făcute miercuri la ZF LIVE.

“Este o nepotrivire între interesele managerilor privaţi şi cele ale acţionarului majoritar, statul. Diferenţa de viziune a fost cea mai mare barieră cu care m-am confruntat – să creez Priopost ca entitate separată, distinctă”, a spus Octavian Bădescu în emisiunea ZF Live de miercuri, 25 septembrie.

Bădescu a mai spus că singura soluţie pentru redresarea situaţiei Poştei Române este privatizarea.

„Dacă ai un buzunar găurit, nu are rost să mai bagi banii în el, îl coşi. Măcar să nu mai băgăm din banii contribuabililor în acest buzunar”, a spus Bădescu.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO