ZF Live

VIDEO ZF Live. SAP România: Businessul nostru a crescut cu 38% anul trecut

Autor: Ştefan Stan

17.03.2017, 00:06 189

Subsidiara a avut o cifră de afaceri de până la aproximativ 254 mil. lei, evoluţia fiind determinată în special de serviciile prestate de centrul de implementări care lucrează la nivel global cu clienţii mari ai SAP.

Subsidiara locală a companiei germane SAP, unul dintre cei mai mari producători globali de software, a înregistrat anul trecut o creştere de 38% a cifrei de afaceri până la aproximativ 254 mil. lei, evoluţia fiind determinată în special de serviciile prestate de centrul de implementări din România, care lucrează la nivel global cu clienţii mari ai SAP şi care facturează local.

„Din ce în ce mai mult businessurile îşi doresc decizii bazate pe date, care să fie relevante la momentul potrivit. Paşii următori sunt cum înglobez din digital în produsele şi serviciile mele. Digitalizarea înseamnă să iei din precizia şi flexibilitatea digitalului şi să aduci în business ca proces, ca şi cultură. Atunci se transformă compania digital“, a spus Cristian Popescu, managing director SAP Romania.

Directorul SAP explică faptul că firmele îşi doresc să integreze mai bine lanţurile de livrare, să fie vizibile, să poată să obţină mai mult cu resurse mai mici..

„Ne-am transformat sistemul dintr-un ERP (Enterprise Resource Planning) tradiţional într-un core digital pentru întreprindere. La fel cum orice companie are un core business, avem o arhitectură bazată pe un core digital, peste care am pus experienţele clientului, internet of things, oamenii şi controlul lanţului de livrare“, a spus Popescu. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO