ZF Live

VIDEO ZF Live. În străinătate şefii din sectorul public se înscriu la programe de MBA. În România există interes doar din mediul privat. Urmăriţi emisiunea ZF Live de joi, 27 februarie, cu Florina Argeşeanu, absolventă MBA

Autor: Cătălina Butan

27.02.2014, 14:33 371

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de joi, 27 februarie, cu Florina Argeşeanu, absolventă MBA Open University School şi Adelina Mihai, redactor la Ziarul Financiar.

Florina Argeşeanu, în prezent head of credit department la instituţia financiar nebancară Access Financial Services, a fost invitată în emisiunea ZF Live de joi, 27 februarie. Argeşeanu, care a lucrat anterior la Unicredit, este absolventă de MBA în cadrul Open University School. 

"Am avut surpriza să cunosc la Open University la programul de MBA studenţi care erau din zona publică, unul din armată, o doamnă din zona de asistenţă socială, dintr-o primărie. În străinătate există interes şi din zona publică pentru educaţie de calitate la un nivel superior, nu doar din privat. Noi, cei care veneam din România, lucram în domeniul privat, în corporaţii, în special în sectorul financiar-bancar", a spus Argeşeanu la ZF Live. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO