ZF Live

VIDEO ZF Live. "Un absolvent al Facultăţii de Stomatologie îşi poate deschide cabinet cu 100.000 de euro". Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 1 iulie, cu Catrinel Hagivreta, Dentestet

01.07.2014, 13:12 836

Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 1 iulie, cu Catrinel Hagivreta, executive manager al Dentestet

Numărul clienţilor străini care apelează la intervenţii stomatologice în România a crescut datorită preţurilor reduse comparativ cu ţara natală, însă turismul medical stomatologic continuă să întâmpine bariere din cauza unui nivel scăzut al brandului de ţară, a declarat Catrinel Hagivreta, executive manager Dentestet.

“Din ce în ce mai mulţi pacienţi vin să se trateze în România, principalul motiv fiind diferenţele de preţuri şi calitatea înaltă a serviciilor oferite”, a spus Hagivreta.

Ea a precizat că un german care alege România pentru o intervenţie stomatologică, precum implanturi dentare, poate beneficia de o reducere de până la 70%. “Diferenţele sunt foarte mari. Costurile în Germania sunt cel puţin duble faţă de cele din România”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO