ZF Live

ZF Live. Adrian Badea, CEO al SelfPay: Ne extindem în Spania, Italia, Franţa şi Irlanda. Am simţit că e momentul să facem acea acţiune de creştere accelerată. „Afacerea deja a dovedit că poate fi profitabilă, că este de viitor, este rezistentă şi chiar oportunistă în perioadele de criză.“

Autor: Alexandra Matei

28.07.2021, 16:30 466

♦ ZebraPay deţine un număr de 5.700 de automate în România dedicate plăţilor de tip self-service l În urmă cu doi ani, la 400 dintre acestea a fost integrată şi plata cu cardul.

ZebraPay, lider pe plan local în piaţa serviciilor de plăţi self-service, se pregăteşte pentru extinderea peste graniţe, în ţări precum Spania, Italia, Franţa şi Irlanda, extindere care va fi susţinută şi de listarea la Bursă din 27 iulie a companiei.

Compania a listat marţi obligaţiuni în valoare de 3 mil. euro la Bursa de Valori Bucu­reşti, bani care se vor duce către dez­voltarea internaţională a companiei, dar şi către businessul din România şi către dezvoltarea zonei digitale cu noi produse, după cum anunţă Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO