ZF Live

ZF Live. Adrian Stoichină, COO Prima Development Group: Avem două proiecte finalizate în Bucureşti, în zonele Piaţa Unirii şi Timpuri Noi, iar acum lucrăm la al treilea, în zona de nord. Acesta va cuprinde 242 de apartamente în prima fază, care va fi finalizată în aprilie 2024

Autor: Alexandra Matei

24.12.2022, 00:05 511

♦ Prima Development Group a intrat pe piaţa imobiliară din Bucureşti în anul 2017, odată cu demararea proiectului rezidenţial Boemia Apartaments ♦ Compania a vândut 640 de apartamente în 2021, dintre care 200 în Capitală şi vrea să depăşească 700 de unităţi în 2022 ♦ Prima Development a vândut locuinţe de peste 250 de milioane de lei în 2021.

Prima Development Group, un dezvoltator imobiliar din Ora­dea, a început construcţia unui pro­iect imobiliar în zona de nord a Ca­pi­talei, care va fi dezvoltat în două faze. Prima fază va cuprinde două blocuri şi 242 de apartamente şi ar trebui să fie finalizată în primăvara lui 2024.

Dezvoltatorul imobiliar mai are două proiecte finalizate în Bucureşti, unul în zona Piaţa Unirii şi unul în Timpuri Noi, care tota­li­zează 323 de apartamente. „În Bucureşti avem două proiecte predate - Boe­mia Apartaments, a­proa­­pe de Piaţa Unirii, un­de avem 75 de aparta­men­te, finalizat în 2020 şi Core Timpuri Noi, finalizat în decem­brie anul tre­cut. La acesta din urmă mai avem 18 aparta­mente încă disponibile din­tr-un total de 248. Noul proiect îl dezvoltăm în două faze. Am început construcţia şi vânzările doar pentru prima fază, care înseamnă două blocuri şi un total de 242 de apartamente. Pro­iectul se află în zona de nord, pe şoseaua Fa­brica de Glucoză, foarte aproape de zona Flo­reasca-Barbu Văcărescu şi de polul de birouri din acea zonă. Prima fază va fi finalizată în aprilie 2024. Terenul îl avem de la începutul acestui an. Blocurile noastre au parter şi zece etaje“, a spus Adrian Stoichină, COO Prima Development Group, la emisiunea zilnică de business ZF Live. Diferenţa semnificativă faţă de proiectul din Core Timpuri Noi, menţio­nea­ză el, este faptul că în proiectul din nord lo­curile de parcare supraterane sunt mult mai puţine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO