ZF Live

ZF LIVE. Cum a ajuns o companie de distribuţie de la un magazin în Piteşti la afaceri de 400 mil. lei, acoperire în 17 judeţe şi livrări în peste 10.000 de magazine mici. Radu Trandafir, Drim Daniel Distribuţie FMCG: „Avem o creştere de 4-5%, planurile nu ni s-au dat peste cap major anul trecut, ba chiar ni s-au deschis câteva oportunităţi“

Autor: Miruna Diaconu

17.02.2021, 19:45 288

Drim Daniel Distribuţie FMCG, un business pornit în 1994 cu un magazin în Piteşti, judeţul Argeş şi care activează în prezent în 17 judeţe din ţară, a ajuns în 2020 la o cifră de afaceri de 400 mil. lei, în creştere cu 5% faţă de anul anterior, iar businessul de familie, ajuns la a doua generaţie, are în continuare planuri de investiţii şi de extindere.

„Având în vedere că a fost un an destul de greu, suntem mulţumiţi cum am încheiat, am reuşit până la urmă să încheiem cu o mică creştere, deşi după prima parte a anului aveam o scădere a businessului. Avem o creştere de 4-5%, planurile nu ni s-au dat peste cap major anul trecut, ba chiar ni s-au deschis câteva oportunităţi, nu ştiu dacă datorită pandemiei sau a fost o coincidenţă, noi vrem în continuare să investim în business şi să ne extindem“, spune Radu Trandafir, administrator al Drim Daniel Distribuţie FMCG SRL, în cadrul emisiunii de business ZF Live. Radu Trandafir este fiul celor doi fondatori ai companiei din judeţul Argeş.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO