ZF Live

ZF Live. Alex Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria: Vrem încă 100 de magazine, dar e dificil pentru că nu sunt spaţii. Noi nu ne simţim bine în malluri, sunt foarte scumpe şi au foarte multe reguli. În Constanţa, JYSK a deschis un magazin într-o fostă sală de nunţi, iar în Cluj urmează să deschidă un magazin într-un fost abator

Autor: Iulia Apostoiu

07.06.2021, 16:45 311

Retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă JYSK, care are magazine în peste 50 de ţări şi aproximativ 24.000 de angajaţi, plănuieşte să deschidă 100 de magazine în perioada următoare în România.

„Acum şapte ani, socotelile noastre arătau că circa 100 de magazine ar fi de ajuns pentru România. În ultimii ani, am prins din ce în ce mai mult curaj, am deschis magazine în oraşe din ce în ce mai mici“, a spus Alex Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

La 31 august 2020, JYSK România avea o cifră de afaceri de 120 de milioane de euro şi un profit de 16 milioane de euro, în creştere de peste 10% an la an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO