ZF Live

ZF Live. Alex Dona şi Marina Samoilă, Desprevin.ro: În România există astăzi peste 7.000 de etichete de vin, atât românesc, cât şi din import. Lupta e să convingi consumatorul să o aleagă pe a ta

Alex Dona şi Marina Samoilă sunt fondatorii platformelor Desprevin.ro, lansată în aprilie 2020, şi ai Winedeals.ro.v

Alex Dona şi Marina Samoilă sunt fondatorii platformelor Desprevin.ro, lansată în aprilie 2020, şi ai Winedeals.ro.v

08.03.2022, 17:40 99

♦ Desprevin.ro este o platformă de informare şi vânzare de vin, lansată în urmă cu doi ani l Recent, cei doi fondatori au pariat şi pe un alt business, în acelaşi domeniu, un magazin online de vinuri – winedeals.ro, unde au atât licori româneşti, cât şi de import.

Pe piaţa de vin din România există circa 7.000 de etichete ce provin atât de la cele peste 150 de crame locale, cât şi din import, astfel că există o concu­ren­ţă acerbă, spun Alex Dona şi Marina Sa­mo­i­lă, fondatorii plat­for­mei Desprevin.ro, lansată în aprilie 2020.

„În România, în mo­men­tul de faţă, există cel puţin 7.000 de etichete de vin. Vor­bim atât de im­porturi, cât şi de vi­nuri produse în Ro­mâ­nia. Pentru consumator e prea mică di­fe­renţa. Pe raft sau online clientul vede doar sti­cle de vin, de aceea este foar­te im­portant să-l determini să aleagă etichetată şi să o cumpere de câte ori are ocazia“, spune Alex Dona.

Cei doi antreprenori au lansat în plină pan­demie – mai exact la două săptămâni de la instituirea carantinei şi a restricţiilor – plat­forma Desprevin.ro, care a adus iniţial o se­rie de tururi virtuale la crame într-o pe­rioa­dă în care li­ber­ta­tea de mişcare era puternic limitată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO