ZF Live

ZF Live. Alex Skouras, managing partner, Alesonor: Amber Forest, un proiect estimat la 110 mil. euro, va fi construit în patru etape şi va include 700 de locuinţe din care 500 de case cu un preţ mediu de 200.000 euro

Autor: Alexandra Matei

15.03.2021, 16:30 852

„Tendinţa de a trăi în afara centrului oraşului este accelerată în prezent. Dezvoltatorii caută acum să construiască case în afara oraşului“.

Pandemia de COVID-19, susţine Alex Skouras, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Alesonor, care a ridicat în urmă cu trei ani proiectul de locuinţe de lux Amber Gardens, a reprezentat un catalizator pentru noul proiect al companiei, Amber Forest, estimat la 110 milioane de euro, gândit ca o suburbie verde ce va putea găzdui circa 700 de familii.

„Proiectul Amber Forest este esti­mat la 110 milioane de euro, va fi con­s­truit în patru faze separate şi preco­ni­zăm că va fi finalizat în şase ani. Va fi pri­ma suburbie verde din România şi va putea găzdui circa 700 de familii într-o comunitate cu o infrastructură com­pletă. Pandemia a fost un cata­liza­tor care a accelerat dorinţa oamenilor de a locui în afara centrului oraşului şi de a merge într-un loc mai liniştit, mu­tându-se poate într-o casă unde vor putea avea mai multe spaţii verzi în apro­piere şi unde copiii se vor putea juca afară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO