ZF Live

ZF Live. Alin Dragomir, manager operaţiuni, DSV Solutions: Avem cinci depozite şi un grad de ocupare de 85% în prezent. Cel mai mare depozit este cel din Bolintin, cunoscut ca parcul industrial de la km 23, care se întinde pe 46.000 de mp

Autor: Mirabela Tiron

19.12.2022, 16:15 534

Alin Dragomir, manager operaţiuni DSV Solutions, spune că în prezent cele cinci depozite pe care le administrează au un grad de ocupare de 85%, un grad bun pentru România.

„În total avem 120.000 de mp pe toate cele cinci locaţii, le avem închiriate de la partenerul nostru dezvoltator CTP. Este plin de provocări, avem mai mulţi clienţi din mai multe industrii, fiecare client are particu­larităţile lui. Aceste depozite sunt construcţii de tip hală, închiriem mai multe hale, un client poate ocupa o hală sau mai multe, dar avem o echipă care se ocupă, de la manager de depozit până la manager de proiect“, a declarat Alin Dragomir, manager operaţiuni DSV Solutions, în cadrul emisiunii ZF LIVE. El a mai spus că pentru anul viitor compania a estimat o creştere mică, organică de 5%-10% versus volumele şi vânzările de anul acesta.

„Este o încetinire a comerţului online, comparată cu 2021, care a fost un boom, dar piaţa de online s-a dezvoltat foarte tare, după pandemie lucrurile s-au stabilizat, dar există o creştere, vedem pe toate industriile, inclusiv retailul are o creştere mică. Am avut clienţi care au crescut şi cu peste 100%“, a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO