ZF Live

ZF Live. Alin Şerban, CEO al Tazz : Din cauza inflaţiei, anul acesta bonul mediu a crescut faţă de 2021. Comanda medie este de 75 de lei. Cele mai vândute produse prin intermediul platformei sunt cele de tip fast-food, în frunte cu shaorma

12.07.2022, 17:40 279

În afară de comenzile la restaurante, românii mai cumpără prin Tazz de la magazinele de tip supermarket, dar caută şi flori, cadouri sau cărţi.

Alin Şerban, CEO al platformei de livrări Tazz, spune că oamenii s-au întors la birou, iar asta se vede din creşterea numărului de comenzi plasate în cartierele tradiţionale de „corporatişti”, cum ar fi cele de la periferia Bucureştiului, respectiv Pipera şi Aurel Vlaicu. „Oamenii s-au întors la birou şi folosesc aplicaţiile de livrare mult mai mult. Noi avem un feature de comandă de grup, segment care vedem cum creşte de la o lună la alta.”

În zona Aurel Vlaicu din Bucureşti se observă foarte clar că au crescut comenzile în ultimele 2-3 luni faţă de începutul de an, completează CEO-ul Tazz, prezent în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO