♦ Ana Consulea, unul dintre cei mai buni cofetari din România, este aproape de a finaliza un nou proiect, Zelateria, în zona Dorobanţi din Bucureşti, în urma unei investiţii de 250.000 de euro.
Ana Consulea deschidea în 2020 Zelato, o gelaterie-chioşc cu servire în aer liber, chiar la intrarea în Herăstrău. Înainte de a deschide Zelato, Ana Consulea a pus bazele Zexe Braserie. Situată pe bulevardul Aviatorilor, aproape de intrarea în parcul Herăstrău, Zexe Braserie revizitează contemporan, cu ingredientele şi tehnicile de astăzi, reţete istorice de prăjituri româneşti - Take Ionescu, Carmen Sylva, Joffre şi Regina Maria, dar propune şi reţete noi. Ana a făcut astfel în cofetărie ce a făcut tatăl ei, Alexandru Consulea, în gastronomie cu restaurantele Zexe, care propun de peste 20 de ani o detaşare faţă de bucătăria tradiţional românească, bazându-se mai ales pe reinterpretarea unor reţete ante şi interbelice.