ZF Live

ZF Live. Ana Consulea, Zexe Braserie: Un business eşuează când ambiţia depăşeşte pregătirea

Autor: Roxana Petrescu, Mara Rolea

02.06.2022, 16:30 316

Ana Consulea, unul dintre cei mai buni cofetari din România, este aproape de a finaliza un nou proiect, Zelateria, în zona Dorobanţi din Bucureşti, în urma unei investiţii de 250.000 de euro.

Ana Consulea deschidea în 2020 Zelato, o gelaterie-chioşc cu servire în aer liber, chiar la intrarea în Herăstrău. Înainte de a deschide Zelato, Ana Consulea a pus bazele Zexe Braserie. Situată pe bulevardul Aviatorilor, aproape de intrarea în parcul Herăstrău, Zexe Braserie revizitează contemporan, cu ingredientele şi tehnicile de astăzi, reţete istorice de prăjituri româneşti - Take Ionescu, Carmen Sylva, Joffre şi Regina Maria, dar propune şi reţete noi. Ana a făcut astfel în cofetărie ce a făcut tatăl ei, Alexandru Consulea, în gastronomie cu restaurantele Zexe, care propun de peste 20 de ani o detaşare faţă de bucătăria tradiţional românească, bazându-se mai ales pe reinterpretarea unor reţete ante şi interbelice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO