ZF Live

ZF Live. Ana-Maria Pascaru, director de marketing: Destiny Park, o investiţie de 25 de milioane de lei într-un parc educaţional pentru copii se deschide în septembrie

15.08.2022, 17:45 727

♦ Destiny Park se întinde pe o suprafaţă de 5.000 mp şi va fi operat de 100 de angajaţi.

Destiny Park, parc tematic educaţional pentru copii, urmează să fie inaugurat în data de 2 septembrie a acestui an, în Bucureşti, lângă complexul comercial Băneasa Shopping City, după o amânare de doi ani cauzată de pandemie.

Investiţiile se vor ridica la aproximativ 25 mil. lei, iar parcul se va întinde pe o suprafaţă de circa 5.000 mp, cu 2.000 de mp mai mult faţă de cât era previzionat proiectul în anul 2020. Destiny Park va conţine 43 de zone de experienţă în care copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani vor învăţa prin intermediul jocului (edutainment) şi vor putea conecta  cât mai mult la experienţe similare cu realitatea.

„Noi dorim să putem să mergem în zona aceasta vocaţională. În România există multe probleme legate de îndrumarea copiilor către anumite meserii şi nu este din păcate dezvoltat acest lucru (alegerea vocaţiei - n.red.)“, spune Ana-Maria Pascaru, director de marketing al Destiny Park, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO