ZF Live

ZF Live. Anca Nuţiu, BRD: Am lansat creditul standard de consum Expresso Verde şi creditul ipotecar Habitat Verde. În viitor, ne gândim la un produs de finanţare a renovării unui imobil pentru a-l transforma într-unul verde

Autor: Alexandra Matei

21.04.2022, 08:25 457

♦ La creditul ipotecar Habitat Verde, perioada de creditare este de 30 de ani, iar clienţii pot opta pentru diverse structuri de dobândă: variabilă pe toată perioada de creditare, compusă din IRCC + 2,1% şi dobândă fixă, pe 8, 15 sau 30 de ani ♦ Creditul Expresso Verde se acordă pe maximum 60 de luni, cu o sumă maximă de 130.000 de lei şi dobândă fixă de la 6,25%.

BRD mizează pe evoluţia pieţei de locuinţe verzi şi pe preocuparea oamenilor pentru mediul înconjurător, ambele fiind în creştere în momentul de faţă, astfel că a lansat recent variante de creditare pentru achiziţia bunurilor ce reduc amprenta de carbon şi nivelul de poluare, dar şi pentru cumpărarea de locuinţe verzi.

„Această iniţiativă face parte dintr-un cadru mai amplu. De fapt, vorbim despre un plan mult mai mare, derivat dintr-o axă strategică a BRD, legată de grija faţă de mediul înconjurător şi implicarea în societate. Ne referim aici la luarea în considerare a impactului economic, social asupra mediului şi etic, asupra tuturor acţiunilor şi operaţiunilor pe care le derulăm. Începând cu 1 aprilie, am lansat două produse de creditare noi destinate clienţilor persoane fizice. Este vorba despre creditul Expresso Verde, creditul standard de consum şi creditul Habitat Verde, creditul standard ipotecar. Aceste două credite noi au această componentă verde“, a spus Anca Nuţiu, director executiv retail Customer Value Management la BRD-SocGen, la emisiunea zilnică de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO