ZF Live

ZF Live. Andi Cucu, Generaţia TECH: Ne pregătim să formăm 2.500 de tineri, vrem să mergem şi în Târgu Jiu, Piteşti, Ilfov şi Iaşi. Rata de promovabilitate a programului este de peste 60%

Andi Cucu, Generaţia TECH: Credem că potenţialul uman există peste tot în România, nu doar la Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara.

Andi Cucu, Generaţia TECH: Credem că potenţialul uman există peste tot în România, nu doar la Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara.

18.03.2022, 16:20 245

Generaţia TECH, un program ce ţinteşte dezvoltarea competenţelor digitale ale tinerilor din zone cu acces limitat la educaţie, se pregăteşte să formeze circa 2.500 de tineri anul acesta, spune Andi Cucu, program manager în cadrul Generaţia TECH.

„Ne pregătim să formăm undeva la 2.500 de tineri anul acesta din mai multe regiuni şi în regiunile existente unde vrem să creştem. Ca regiuni noi suntem în discuţii avansate cu cei din Târgu Jiu, cu cei din Piteşti, din Ilfov şi din Iaşi. Avem mai multe perspective în care vrem să creştem. Interesul există foarte mult şi la nivelul companiilor din ţară care vor să-şi dezvolte comunitatea lor de acolo, să investească în comunitatea lor altfel“, a declarat Andi Cucu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Generaţia TECH antrenează tinerii timp de şase luni în competenţe IT şi digital marketing, iar în Vrancea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, indiferent de studiile absolvite sau în curs de finalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO