ZF Live

ZF Live. Andreea Bâlcan, director general Matematica Interactivă. Cum încearcă familia Bâlcan să extindă în ţară un club privat de matematică prin franciză: Investiţia este între 15.000 şi 18.000 de euro, break-even-ul este de 60 de copii şi poţi să recuperezi investiţia după un an

ZF Live. Andreea Bâlcan, director general Matematica Interactivă. Cum încearcă familia Bâlcan să extindă în ţară un club privat de matematică prin franciză: Investiţia este între 15.000 şi 18.000 de euro, break-even-ul este de 60 de copii şi poţi să recuperezi investiţia  după un an

Andreea Bâlcan, director general, Matematica Interactivă: Este o taxă de intrare de 5.000 de euro pentru programul aferent claselor 1-4 şi o taxă de 8.000 de euro pentru programul claselor 1-8, iar diferenţa vine din costurile aferente mobilierului şi spaţiului.

Autor: Alexandra Matei

06.12.2021, 17:40 168

Prima franciză a fost deschisă în luna septembrie a acestui an, la Constanţa, iar cea de-a doua urmează să fie deschisă la Craiova Investiţia totală în franciză este între 15.000 şi 18.000 de euro.

Andreea Bâlcan, director general al centrului Matematica Interactivă, susţine că în rândul elevilor români se simte nevoia unor cursuri suplimentare diferite faţă de cele de la şcoală sau din cadrul meditaţiilor clasice, mai ales în contextul în care nivelul din şcolile româneşti este în continuă scădere.

Centrul Matematica Interactivă a pornit, în urmă cu opt ani, ca un business de familie, iar anul acesta a fost deschisă prima franciză, în Constanţa. Directorul general al acestuia spune că următoarea franciză va fi deschisă la Craiova, iar targetul este ca în 4-5 ani businessul să ajungă la 15 francize.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO