ZF Live

ZF Live. Andreea Voinea, director de HR al BCR: În zona de retail banking angajaţii vor avea rol de adviser, iar vânzarea va fi operată digital. Şi vom avea mai mulţi IT-işti în sectorul bancar

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.08.2020, 14:41 755

♦ În cadrul BCR lucrează circa 7.000 de persoane ♦ Banca a angajat aproximativ 180 de salariaţi de la începutul anului până în prezent.

Andreea Voinea, director de HR al BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa lo­cală după active, spune că în urma digi­ta­li­ză­rii proceselor, angajaţii din zona de retail banking vor avea mai mult rol de advisor, iar vânzarea va avea loc online.

„Bancherul viitorului nu va fi foarte diferit de cum este acum, dar rolul lui va fi mai mult de advisor. Cred că în banking sun­tem la un moment important de cotitură şi într-o migrare de model - de la cel tradiţional către cel digital“, a spus Andreea Voinea în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO