ZF Live

ZF Live. Andrei Florian, culture & insight manager, McCann Worldgroup Romania: Principalele trei preocupări pentru români sunt corupţia aleşilor, posibilitatea unui nou război şi schimbările climatice

Autor: Ramona Cornea

07.05.2023, 11:04 135

„Un lucru care nu s-a schimbat în România în ceea ce priveşte îngrijorările faţă de datele din 2018 este că corupţia guvernamentală este printre primele locuri. Îngrijorările legate de război, dar şi îngrijorările legate de schimbările climatice au crescut foarte mult în România şi în Europa, aproape s-au dublat. Una dintre îngrijorările care au scăzut foarte mult este îngrijorarea faţă de imigraţie.”

Principalele trei preocupări pentru români sunt corupţia guvernamentală, posibilitatea izbucnirii unui nou război şi schimbările climatice, afirmă Andrei Florian, culture & insight manager în cadrul McCann Worldgroup Romania, citând studiul „Adevărul despre Noua Europă 2023“, realizat de grupul McCann.

„Un lucru care nu s-a schimbat în România în ceea ce priveşte îngrijorările faţă de datele din 2018 este că corupţia guvernamentală este printre primele locuri, este pe locul al treilea în top. Pe primul loc pentru români este teama de un nou război, pe locul doi sunt schimbările climatice şi pe locul trei este corupţia”, a declarat el în cadrul emisiunii de business ZF Live.

O altă concluzie importantă a studiului citat este legată de imigraţie, spune el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO