ZF Live

ZF Live. Andrei Frunză, CEO Clever / Free Now România: Am putea adăuga în aplicaţie şi scutere electrice, chiar şi de la alţi furnizori

Autor: Miruna Diaconu

09.01.2020, 20:00 240

Pentru acţionari, grupurile Daimler şi BMW, România este o piaţă strategică din punctul de vedere al numărului de curse, peste Berlin sau Varşovia.

Aplicaţia de ride-sharing Free Now, deţinută de giganţii germani Daimler şi BMW, ar putea integra printre opţiunile de transport disponibile pe piaţa din România şi scutere electrice, decizia urmând să fie luată în viitor.

„Tehnologic vom avea opţiunea aceasta, e o decizie de business pe care încă nu am luat-o împreună cu grupul, dar vom putea pune la dipoziţie în aplicaţia Clever scutere electrice, indiferent dacă sunt deţinute de noi sau de un third party. În alte pieţe deţinem şi scuterele noastre, dar integrăm şi scuterele altora în aceeaşi aplicaţie“, a declarat Andrei Frunză, CEO Clever / Free Now România. „Credem că nevoia pasagerului este de a ajunge din punctul A în punctul B sau în C, D, de a conecta mai multe puncte pe harta proprie, harta zilei fiecăruia, indiferent că asta înseamnă mers 3 minute pe jos până la o gură de metrou, apoi luat un scuter pentru încă 500 de metri sau o maşină care poate avea culoarea galbenă sau orice altă culoare“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO