ZF Live

ZF Live. Andrei Gemeneanu, Morphosis Capital şi Jérôme France, EMI: Ne propunem dublarea sau triplarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani. Fondul de investiţii Morphosis Capital a preluat recent 51% din acţiunile companiei EMI, jucător în piaţa sistemelor industriale de acces. Valoarea tranzacţiei a fost de 15 milioane euro

Autor: Mara Rolea

14.10.2021, 17:20 159

Producătorul de uşi industriale EMI, controlat de fondul de investiţii Morphosis Capital şi de antreprenorul Jérôme France, şi-a bugetat dublarea sau chiar triplarea cifrei de afaceri în următorii trei ani. Spre comparaţie, în 2020, compania a avut un nivel al businessului de 55,7 mil. lei (11 mil. euro), plus 6%. Mai mult, tot pe lista de planuri se numără şi expansiunea atât locală, cât şi internaţională.

„Noi nu privim EMI ca pe o companie de producţie, ci ca pe una de servicii. Există şefi de proiect foarte experimentaţi care merg la client, înţeleg nevoile şi după aia creează un mix optim. Unele produse sunt realizate în fabrica proprie, altele nu“, spune Andrei Gemeneanu, managing partner al Morphosis Capital.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO