ZF Live

ZF Live. Andrei Iorgulescu, Administraţia Fondului pentru Mediu: Bugetul „Rabla pentru electrocasnice“ este de 40 milioane de lei

Autor: Livia Gheorghe

15.12.2020, 11:00 339

Anul acesta cu voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice oamenii îşi pot achiziţiona tablete şi laptopuri, fiind introdusă pentru prima dată eligibilitatea acestor produse în program.

Andrei Iorgulescu, director general, Direcţia Generală Proiecte în cadrul Adminitraţiei Fondului pentru Mediu, spune că bugetul alocat anul acesta pentru programul „Rabla pentru electrocasnice“, are un buget alocat de 40 milioane lei, bani ce vor fi oferiţi sub formă de vouchere şi sunt aşteptate circa 4.000 de tone de electrocasnice care vor fi scoase de pe piaţă.

„Ne aşteptăm la peste 100 de mii de electrocasnice vechi. În anii precedenţi am avut o raportare de peste 4.000 de tone de electrocasnice vechi casate la un buget care, deşi la început în 2018 a fost de 20 de milioane lei, a fost după suplimentat ajungând până la o valoare de 40 de milioane lei , deci şi anul acesta, valoarea asta de 40 de milioane lei, sperăm noi să fie consumată integral şi, în contextul ăsta ne aşteptăm la aproape 4.000 de tone de electrocasnice vechi să fie scoase din piaţă“, spune Andrei Iorgu­lescu, director general în cadrul Direcţiei Gene­rale de proiecte din cadrul Admi­nistraţiei Fondu­lui pentru Mediu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO