ZF Live

ZF Live. Andrei Popa, director comercial Etex Building Performance: „Pandemia a afectat activitatea în T2, dar din iulie trendul pozitiv a revenit. Construcţiile au potenţial mare în România“. „În primul semestru am avut o creştere de 10%. Sperăm să se păstreze acest trend şi în următoarele luni pentru că se vede o revigorare în toată piaţa de construcţii.”

Autor: Robert Manea, Alexandra Cepăreanu

10.08.2020, 16:35 222

Andrei Popa, director comercial Etex Building Performance – Siniat, parte a grupului belgian Etex, cu afaceri de peste 230 mil. lei (48 mil. euro) în 2019, spune că pandemia de COVID-19 a afectat activitatea din trimestrul doi, însă, începând cu luna iulie piaţa de profil a început să îşi revină, iar trendul pozitiv a revenit.

 „Am avut un start bun la început de an, în schimb, trimestrul II ne-a afectat pe toţi şi am văzut un uşor recul începând cu luna aprilie. Dar lucrurile au luat o turnură pozitivă, iar luna iulie a fost destul de bună. Sperăm să se păstreze acest trend şi în următoarele luni pentru că piaţa de contrucţii din România are potenţial mare de creştere”, a spus Andrei Popa în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO