ZF Live

ZF Live. Bogdan Ciobanu, general manager, SABS: Continuăm extinderea şi explorăm pieţe din sud-estul Europei. Vrem să deschidem un birou şi în Marea Britanie, dacă nu anul acesta, anul viitor

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.03.2023, 12:30 114

♦ Compania a închis anul 2022 cu afaceri de 2 mil. euro şi vizează o creştere de 30-40% pentru 2023 ♦ În cadrul SABS lucrează 65 de persoane în prezent.

Compania SABS din Iaşi, specializată în dezvoltarea software, cu afaceri de 2 milioane de euro în 2022, şi care a început anul 2023 cu deschiderea unui birou în Bucureşti, vrea să continue planurile de extindere şi vizează ţări precum Serbia, Macedonia, Albania, Moldova şi Marea Britanie.

„Am reuşit să deschidem primul nostru birou din afara Iaşiului, în Bucureşti. Astfel, explorăm şi capabilităţile pe care le aduce Capitala la nivel de business, la nivel de expunere internaţională, la nivel de acces la alte tipuri de medii şi nu vrem să ne oprim aici. În continuare, explorăm pieţe din sud-estul Europei, cum ar fi Serbia, Macedonia, Albania, Moldova, unde în continuare sunt resurse care pot fi de folos. Dar, la fel de bine ne uităm şi spre Marea Britanie, unde vrem să deschidem un birou în perioada următoare, dacă nu anul acesta, anul viitor“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Bogdan Ciobanu, general manager în cadrul SABS.

SABS a fost fondată în urmă cu aproape două decenii, în Iaşi, iar de la începutul activităţii a livrat servicii de dezvoltare de software către diverşi clienţi din afara ţării. Astfel, aproape 99% din cifra de afaceri a companiei este realizată de către clienţi din diverse industrii activi atât în România, cât şi în alte ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO