ZF Live

ZF Live. Bogdan Nicoară, CEO şi fondator al Bright Spaces: Platforma web Bright Spaces va fi implementată de Skanska într-o clădire de birouri din Floreasca

Autor: Alexandra Matei

28.09.2020, 16:20 216

Companiile nu vor renunţa la spaţiul fizic de lucru din clădirile de birouri, unele vor continua să lucreze în birouri mari, iar altele vor avea un mix de work from home sau work from anywhere.

Bright Spaces, o platformă de vizualizare a clădirilor de birouri, desti­nată dezvoltatorilor imo­bi­liari, a semnat un acord cu Skanska, unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa de birouri, acord care permite implemen­tarea soluţiilor oferite de această platformă în birourile din Floreasca ale dezvoltatorului. Fondatorii platformei se află deja în discuţii şi cu posibili clienţi din UK, ambiţia lor fiind aceea de a duce tehnologia Bright Spaces în Marea Britanie.

„Platforma poate fi vizualizată de pe orice device, impli­când o optimizare a modelelor pentru a fi accesibilă de oriunde. Înainte existau limitările device-urilor, aşa că am fost nevoiţi să folosim mai multe tehnologii şi să ajungem la o variantă în care o clădire de 2.500-3.000 de mp, cu o grămadă de elemente, să poată fi vizitată online, în mediul digital. Acum poţi să te plimbi virtual în interior, iar inovaţia constă în faptul că, spre deosebire de un tur virtual, aici poţi avea mai multe variante de design interior, densitate mică, mare sau noul concept de covid density / distanţare socială”, spune Bogdan Nicoară, CEO şi fondator al Bright Spaces, în cadrul emi­siunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO