ZF Live

ZF Live. Călin Cavaleru, director de strategie al Color Smart: Anul acesta estimăm o creştere a businessului de 35-40% faţă de anul trecut. Va fi un an foarte bun

Autor: Alexandra Matei

20.07.2022, 16:30 181

♦ Compania Color Smart Distribution a raportat pentru anul 2021 o cifră de afaceri de peste 13 mil. lei, cu aproape 40% mai mult decât anul precedent, şi un profit net de 1,5 mil. lei, plus 9%, potrivit datelor publice.

Călin Cavaleru, director de strategie al companiei Color Smart Distibution, furnizor de vopseluri şi proiecte la cheie, aşteaptă anul acesta o creştere de 35-40% a cifrei de afaceri faţă de 2021, în ciuda con­textului economic di­ficil din prezent.

„Anul a început destul de bine. Lunile ianuarie, februarie şi martie au fost con­form planurilor pe care le-am avut. Din aprilie, de când a înce­put să se simtă efectul războiului, vân­zările au în­ce­put să stagneze, dar tot suntem mai bine decât anul trecut, deşi sub estimări. Noi depindem şi de ce s-a întâmplat până acum în piaţă, pentru că intrăm în lucrări în partea finală, de amenajare. Ne aşteptăm la o a doua jumătate a anului puţin mai bună decât prima“, a spus Călin Cavaleru, director de strategie în cadrul companiei Color Smart Distribution, prezent în emisiunea zilnică de business ZF Live.

Totodată, el adaugă că în următoarele şase luni nu vede o încetinire a dezvoltărilor de proiecte în zona de office sau rezidenţial, ci mai degrabă e vorba de o rocadă între cei care nu mai pot finaliza proiecte şi acei jucători care au bugete să meargă mai departe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO