ZF Live

ZF Live. Cătălin Drăguleanu, Ariston Thermo România: Anul 2020 a fost un nou record pentru noi din punct de vedere al cifrei de afaceri. Am ajuns la 60 milioane de euro

Autor: Alexandra Matei

22.04.2021, 16:45 235

♦ Pe zona de centrale termice a fost o creştere a vânzărilor de aproximativ 15% în 2020 faţă de anul anterior, la boilere electrice, de peste 20%, în timp ce pe zona de comercial, creşterea a depăşit 40%.

Anul trecut, în ciuda pandemiei, a fost un an record pentru Ariston Thermo, susţine Cătălin Drăguleanu, country manager al companiei producătoare de sisteme de încălzire, întrucât aceasta a ajuns la o cifră de afaceri de 60 mil de euro, în creştere cu 18% faţă de anul precedent.

Aceste rezultate au fost puse pe seama faptului că a existat o dinamică pozitivă a pieţei de construcţii, dar şi un apetit mai mare al oamenilor pentru reorga­nizarea şi analizarea lo­cuinţelor, deoarece au pe­trecut foarte mult timp în case.

Pentru anul acesta, Cătălin Drăguleanu spune că vrea să consolideze poziţia de lider a companiei pe cele mai importante linii de business – centrale termice şi boilere –, să se focuseze pe dezvoltarea produselor noi şi să mărească echipa cu 20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO