ZF Live

ZF Live. Cătălin Mahu, fondator al restaurantelor La Mama: Am amânat dezvoltarea pentru că nu găsim forţă de muncă. Nu am anulat însă planurile, ne uităm tot la Bucureşti, deşi reconsider şi ideea de a franciza în afara Capitalei

Autor: Mara Rolea

04.07.2022, 16:15 487

♦ Pentru un restaurant nou, ai nevoie de 10-15 oameni de bază, deja bine pregătiţi, pe lângă novici ♦ Lanţul de restaurante La Mama are o echipă de 150 de oameni care lucrează în cinci restaurante şi un punct de livrare.

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama, şi-a propus ca în acest an să deschidă mai multe restaurante mici, specializate în livrări. El spune că a amânat aceste lansări din cauza crizei de pe piaţa forţei de muncă, însă speră să reu­şească să opereze o serie de astfel de inaugurări în 2022. Antreprenorul nu înaintează cifre sau termene.

„Aceste spaţii vor ieşi de sub umbrela brandului La Mama. Nume­le La Mama vinde, dar e important să creezi un brand nou, specializat.“

Omul de afaceri adaugă totodată că cea mai importantă amânare a expansiunii brandului o constituie deschiderea a două restaurante a la carte. Motivul amânării este acelaşi - lipsa forţei de muncă. El precizează totuşi că nu e vorba de anularea pla­nurilor, ci doar de amânarea lor. „Ne uităm tot la Bucureşti pentru ex­pansiune, dar încep să mă gândesc din nou la ideea de a franciza în afara Capitalei“, a spus Cătălin Mahu, fon­dator al restaurantelor La Mama, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO