ZF Live

ZF Live. Cătălin Mihacea, preşedinte, Asociaţia Sibiu IT: Avem 24 de membri, iar zece dintre ei generează afaceri de circa 100 mil. euro doar în Sibiu. Vrem să ajungem la 30 de membri în 2023. Sibiul înregistrează peste 3.500 de IT-şti, plus 10% - 15% an/an.

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.12.2022, 10:00 308

Asociaţia Sibiu IT a fost înfiinţată în ianuarie 2022 „În prezent avem parteneriate semnate cu Primăria Sibiu şi cu Consiliul Judeţean Sibiu, iar obiectivele noastre vizează semnarea unor noi parteneriate cu alte instituţii publice din România“

Asociaţia Sibiu IT, un ecosistem care îşi propune să creeze un mediu favorabil creşterii şi dezvoltării companiilor din industria IT naţională, înfiinţată în ianuarie 2022, numără în prezent 24 de membri - de la companii cu afaceri de 150.000 euro până la companii care au afaceri de câteva zeci de milioane de euro - şi are ca obiectiv să îşi crească portofoliul până la 30 de membri pe parcursul anului 2023.

„În prezent, din cei 24 de membri, zece dintre ei deja generează o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro, doar în Sibiu, şi ne dorim să creştem la 30 de membri anul viitor. În continuare, ne dorim să dezvoltăm parteneriate public - privat strategice atât naţionale, cât şi internaţionale, pentru că ne dorim să avem recunoaştere internaţională“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Cătălin Mihacea, preşedinte al Asociaţiei Sibiu IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO