ZF Live

ZF Live. Ciprian Păltineanu, Inspet Ploieşti: „E nevoie de investiţii în reabilitarea unor reţele, în distribuţia de gaze naturale. România are un acces de doar 35% la gaze naturale“

Autor: Alexandra Matei

26.05.2021, 16:45 534

♦ În 2020, Inspet Ploieşti a avut o cifră de afaceri de 50 mil. euro, în uşoară scădere faţă de anul precedent, înregistrând însă o creştere a profitului.

Ciprian Păltineanu, fost bancher, conduce în prezent compania Inspet Ploieşti, specializată în construcţia şi întreţinerea echipamentelor de petrol şi gaz cu un portofoliu de clienţi printre care se numără Transgaz, Romgaz, dar şi alte companii private din domeniu.

„Cred că trăim într-o perioadă hibridă, de interacţiune şi confluenţă între economia tradiţională şi cea digitală, a viitorului. Cu toţii ne îndreptăm spre viitor, dar nu putem trăi într-un viitor care va fi strict digital. Avem nevoie de industrie care să producă eficient şi sustenabil. Am investit, am intrat în board, iar de un an de zile sunt director general, ca urmare a activării planului de succesiune managerială. Vreau să mă asigur că pun bazele companiei, astfel încât ea să poată supravieţui mult timp. E important să se creeze acest nivel doi de management, care să poată prelua activitatea, trebuie să pregătim compania pentru tranziţie la economia viitorului, investim foarte mult în digitalizare şi trebuie să asigurăm eficienţă şi spirit de echipă“, a spus Ciprian Păltineanu, director general al Inspet Ploieşti, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO