ZF Live

ZF Live. Compania de audiobookuri AudioTribe, evaluată recent la peste 2,3 mil. euro, vrea să intre în piaţa de carte din diaspora. Ana Lotts-Nicolau şi Radu Nicolau, fondatori: Piaţa de audiobookuri din România are potenţialul de a ajunge 10% din piaţa totală de carte din România în 7-10 ani

Autor: Mara Rolea, Răzvan Botea

24.08.2022, 16:15 199

AudioTribe, furnizor de audiobookuri, fondat de Ana Lotts-Nicolau şi Radu Nicolau, a încheiat o înţelegere cu Cărtureşti pentru cedarea a 20% din acţiuni pentru o investiţie de 450.000 de euro. Astfel, jucătorul din piaţa de carte are o primă evaluare de 2,3 milioane de euro, la un an de la lansare.

„Este vorba de 20% din companie. Este un parteneriat în dezvoltare şi nu se ştie dacă în viitor nu se va adânci. Suntem în discuţii şi cu alţi potenţiali investitori pentru că este o piaţă de abia  la început, cu un potenţial foarte mare de creştere dar unde vor fi necesare investiţii majore în următorii ani, mai ales pe partea de marketing şi de dezvoltare a conţinutului şi a platformei“, a spus Ana Lotts-Nicolau, la emisiunea de business ZF Live, susţinută de Orange Business Services.

Cei doi fondatori ai businessului au explicat că strategia pe termen mediu şi lung a companiei este extinderea la nivel internaţional. În acest moment, aplicaţia este disponibilă în toată Europa, cu excepţia Marii Britaniei, Ciprului şi Maltei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO