ZF Live

ZF Live. Cristi Movilă, growth leader pentru Europa Centrală şi de Est la VTEX: Piaţa din România este pe un trend ascendent şi cunoaşte acum o dezvoltare accelerată. Adoptăm tehnologii noi mult mai repede faţă de ţările din vest, unde pieţele sunt mai mature

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.10.2020, 18:30 173

Portofoliul companiei, cu activităţi în 28 de ţări, este format din peste 3.500 de companii, precum  Walmart, Avon, Decathlon sau Jumbo.

Companiile IT România au o multitudine de oportunităţi de creştere în prezent, în condiţiile în care adopţia de tehnologii şi soluţii de digitalizare este mult mai accelerată decât în ţări din vestul Europei, după cum susţine Cristi Movilă, growth leader pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul VTEX – companie braziliană specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru piaţa de comerţ electronic.

„Piaţa din România este departe de a fi matură, dar este pe un trend ascendent şi cunoaşte o dezvoltare accelerată. Avem, în ultima vreme, o capacitate de a adopta tehnologii noi mult mai mare faţă de ţările din vest, unde pieţele sunt mai mature. Există un potenţial foarte mare pe piaţa din România”, a spus Cristi Movilă, în cadrul emisiunii de business ZF Live. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO