ZF Live

ZF Live. Cristian Pană, managing director al Ubisoft România şi Serbia: Căutăm să recrutăm peste 250 de oameni pe partea de testare, producţie şi pentru departamentul de suport IT

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.08.2022, 10:45 442

În cadrul Ubisoft România lucrează aproximativ 2.000 de angajaţi Compania deţine două birouri la nivel naţional – unu în Bucureşti şi unu în Craiova.

Ubisoft România, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri video de pe piaţa naţională de gaming, cu aproximativ 2.000 de angajaţi în cele două birouri din Bucureşti şi Craiova – unde sunt 140 de angajaţi, caută să recruteze peste 250 de oameni pe partea de testare jocuri, în departamentul de producţie şi cel de suport IT.

„Vrem să creştem echipa, căutăm talente şi avem un portofoliu divers. În zona de testare avem o campanie de recrutare a 150 – 200 de persoane, iar în zona de producţie avem nevoie de 50 de oameni noi, dar recrutăm şi pe partea de IT suport în funcţie de necesităţi. Peste 250 de oameni în total”, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Cristian Pană, managing director al Ubisoft România şi Serbia. În Serbia, Ubisoft are o echipă de 150 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO