ZF Live

ZF Live. Cristina Albu, antreprenor: În corporaţie totul este frumos până îţi dai seama că ţi-ai vândut sufletul

Autor: Bianca Dorobanţu

30.11.2016, 07:00 1728

Cristina Albu a decis, după o carieră de 13 ani ca PR Manager în cadrul Generali România, să se îndrepte spre antreprenoriat şi să-şi înceapă propria afacere, lansând un site împreună cu câţiva prieteni, unde se vor regăsi diferite poveşti de viaţă. 

„În urmă cu 13 ani mi-am dorit foarte mult să lucrez într-o corporaţie, cu expaţi, să învăţ lucruri. Totul este frumos până când îţi dai seama că ţi-ai vândut sufletul unei corporaţii care nu te apreciază cum îţi doreşti. Volumul de muncă este foarte mare, aparent suntem fericiţi. (…) Fiecăruia la un moment dat i se aprinde un beculeţ şi se întreabă  ce face cu viaţa lui“, a spus Cristina Albu, invitată la ZF Live. Ea spune că există o tendinţă în rândul oamenilor de 40 de ani de a-şi pune întrebarea dacă îşi doresc să iasă la pensie de la un loc de muncă sau dacă vor să îşi construiască propria afacere care să le asigure traiul.  De asemenea, ea mai spune că în cariera sa a văzut oameni cu poziţii înalte şi cu o situaţie financiară bună, care însă nu erau fericiţi, deşi aveau toate premisele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO