ZF Live

ZF Live. Dan Dodiţă, director executiv, Spectral Mobila: „Ne-am făcut loc între marile reţele şi micii producători locali. Piaţa e foarte atentă la cerinţele clientului şi e foarte dinamică. Tendinţele de design foarte repede se regăsesc şi în piaţa din România.“

Autor: Mara Rolea

26.07.2022, 18:15 186

Piaţa de mobilă este o piaţă aflată în continuă creştere, iar pe piaţa din România se regăsesc Ikea, Lems, Mobexpert, JYSC drept mari jucători. Printre aceştia se numără producători locali cu potenţial de creştere.

„Ne-am făcut loc între marile reţele şi micii pro­ducători locali“, spune Dan Dodiţă, director executiv, Spectral Mobila, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Spectral Mobila, producătorul de mobilă local din regiunea Bârlad, judeţul Vaslui, a crescut în primele cinci luni ale anului şi a bugetat o creştere de 20% a cifrei de afaceri, însă luna iunie a adus cu sine o încetinire a vânzărilor.

„Am simţit scăderea consumului din luna iunie. Dacă primele 5 luni ale anului au fost conform aşteptărilor, noi ne-am bugetat o creştere de 20% a cifrei de afaceri, ritmul de creştere a încetinit verti­ginos în luna iunie şi îl re­simţim şi în prima jumătate a lunii iulie“, spune Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO