ZF Live

ZF Live. Dan Huru, cofondator & CEO al Meetgeek: Start-up-ul tehnologic Meetgeek.ai, care construieşte un asistent AI pentru convorbirile purtate pe platformele de meeting-uri, doreşte să ajungă la 100.000 de dolari pe lună din abonamente

Autor: Mara Rolea

28.06.2022, 16:15 126

♦ În momentul de faţă, Meetgeek testează mai multe limbi, iar printre cele mai cunoscute sunt engleza, germana, spaniola, franceza, dar există inclusiv limba română ♦ 80% din clienţii Meetgeek sunt din Statele Unite şi restul din Europa. Sunt utilizatori şi clienţi şi în România.

Start-up-ul de tehnologie Meetgeek.ai, care construieşte un asistent AI pentru convor­birile purtate pe Google Meet, Microsoft Teams şi Zoom, eficientizează timpul petrecut în şedinţe prin conectarea ca­lendarului, după care intră au­tomat în şedinţele existente în calendar. Meeting-ul este înre­gistrat, transcris şi apoi sunt suma­rizate momentele impor­tante ale şedinţei. Anul acesta Meetgeek do­reşte să ajungă la 100.000 de dolari pe lună din abonamente.

Există o variantă gratis care are o limitare de 5 ore pe lună şi apoi se începe de la 19 dolari pe lună, 39 şi în curând compania va adăuga un plan de en­terprise.

„Am exportat calendarul meu pe un an de zile şi mi-a dat cam doi ani de meeting-uri. Şi mi s-a părut o anomalie, am început să vorbim şi cu altă lume şi ne-am dat seama că există un fenomen general şi ne-am gândit ce am putea să facem în domeniul ăsta pentru că meeting-urile ineficiente, motivele din spatele unei şedinţe ineficiente sunt multe. Nu există o singură soluţie care poate să rezolve tot“ Dan Huru, cofondator & CEO Meetgeek, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO