ZF Live

ZF Live. Daniel Mocanu, DAAS: „Există o mare problemă în recrutarea de personal calificat. Devine extrem de dificil să găsim sudori, tehnicieni, electronişti“

Autor: Cristina Bellu

12.05.2017, 15:00 3564

DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, şi-a bugetat pentru anul acesta afaceri de 30 de milioane de euro, din care exporturile vor atinge 3 milioane de euro,  potrivit estimărilor făcute de Daniel Mocanu, CEO al DAAS International Group.

„Anul acesta estimez că vom ajunge la afaceri de 30 de milioane de euro, din care exporturile vor atinge 3 milioane de euro, cu perspective foarte mari de creştere. Începând cu 2009, compania a crescut în fiecare an cu cel puţin 10-12%, mai puţin anul trecut, când am înregistrat o cădere de 11% datorată în principal îngreunării obţinerii auto­rizaţiilor de construcţii după trage­dia de la Colectiv“, spune Daniel Mocanu.

În următorii cinci ani, Executivul apreciază că există premise foarte bune de creştere pentru companie, în special pe segmentul de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO