ZF Live

ZF Live. Daniel Muntean, Rodbun: Dacă intrăm la Bursă, plasamentul privat este una dintre variantele de lucru. Credem că pentru primul pas avem nevoie de 25 mil. euro

Daniel Muntean, cofondator al Rodbun: Bursa reprezintă o posibilitate de finanţare a planurilor noastre de dezvoltare.

Daniel Muntean, cofondator al Rodbun: Bursa reprezintă o posibilitate de finanţare a planurilor noastre de dezvoltare.

Autor: Florentina Niţu

26.04.2022, 07:25 682

Grupul Rodbun, pus pe picioare în urmă cu două decenii de Daniel Muntean şi Alexandru Iancu, ia în calcul listarea la Bursa de Valori pentru a-şi finanţa viitoarele proiecte de investiţii, printre care construirea unei fabrici pentru proteină din mazăre.

„Dacă intrăm la Bursă, plasamentul privat este una dintre variantele de lucru. Noi suntem cunoscuţi în piaţă ca un jucător pe termen lung şi ne propunem să dezvoltăm compania pentru încă 20 de ani. Credem că pentru primul pas avem nevoie de 25 de milioane de euro“, a spus Daniel Muntean, co-fondator al Rodbun în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Daniel Muntean a mai menţionat că valoarea companiei este de 100-150 milioane euro, pentru că „Rodbun este un ecosistem pe care se pot face lucruri măreţe într-o piaţă foarte mare. Acum sunt terenuri şi companii la vânzare şi piaţa noastră se va putea consolida şi noi putem ajuta să se consolideze“. La începutul lunii martie, grupul a aunţat că are un buget total de investiţii de 50 de milioane lei (circa 10 mil. euro) în 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO