ZF Live

ZF Live. Delia Rotaru, VP People & Organisation al eMAG: „Fiecare angajat eMAG poate alege cum vrea să muncească, dar patru zile pe lună trebuie să ajungă la birou. O politică full remote pe zona de tehnologie ne-ar oferi oportunitatea să recrutăm din toată ţara“

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.04.2021, 19:30 2454

Retailerul online eMAG, unul dintre cei mai mari jucători din regiune, cu afaceri de peste 8 miliarde de lei în 2020, a anunţat recent că implementează munca hibrid pentru cei 3.000 de angajaţi din cadrul companiei, ceea ce înseamnă că aceştia trebuie să meargă la birou de patru ori pe lună.

„Vrem să luăm ce e mai bun din ambele lumi pentru că mersul la birou are avantajele lui şi nu vrem să restrângem spaţiile de birouri, dar şi lucratul de acasă are beneficii. Asta înseamnă că din momentul în care ne vom întoarce la birou, fiecare persoană va decide împreună cu managerul care e cea mai bună abordare. Singura regulă este ca toţi să ajungem la birou cel puţin de patru ori pe lună, deoarece considerăm că este necesar să ne mai şi vedem la faţă“, a spus Delia Rotaru, VP People & Organisation al eMAG, în cadrul emisiunii de business ZF Live. Ea a adăugat că această decizie a fost luată după ce compania a organizat focus grupuri şi angajaţii şi-au făcut cunoscute alegerile.

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro