ZF Live

ZF Live. Diana Staicu, Scandinavian Design House: Nu am fost afectaţi de pandemie. Nu am avut creşteri surprinzătoare, ca brandurile cu preţuri mici şi medii, dar am închis anul frumos

Autor: Alexandra Matei

05.04.2021, 16:30 246

♦ Produsele pe care cei mai mulţi dintre clienţi le-au cumpărat anul trecut au fost birourile, scaunele de birou şi canapelele, alături de articolele pentru copii, în special piese de outdoor – piscine, locuri de joacă, căsuţe pentru exterior.

Compania locală Scandinavian Design House, specializată în comercializarea de mobilier şi decoraţiuni premium cu influenţe scandinave, deţinută de Diana Staicu, nu a avut de suferit foarte mult în urma pandemiei, spune antreprenoarea, chiar dacă nu au fost înregistrate creşteri spectaculoase, ca în cazul brandurilor care targetează segmentul de clienţi cu venituri mici şi medii. Adaptarea şi inovaţia au fost cuvinte-cheie pentru companie, lucruri care au dus la un parcurs bun al acesteia în primul an de pandemie.

„Nu ne putem plânge că am fost afectaţi de pandemie. Nu am avut nişte creşteri surprinzătoare, ca în cazul brandurilor care targetează segmentul de clienţi cu venituri mici şi medii, dar am închis anul frumos. A trebuit să ne gândim exact ce facem în online atunci când am fost închişi. Am făcut primul tur virtual de showroom în România. Apoi, ne-am gândit cum putem avea nişte întâlniri cu clienţii noştri, pentru că mobilierul pe care îl vindem nu este unul standard, ci unul pe care îl putem personaliza“, a declarat Diana Staicu, proprietară a Scandinavian Design House, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO