ZF Live

ZF Live. Dragoş Buriu, CEO, Newton: Românii rulează 4 mld. euro prin jocurile de noroc . Nu am date statistice la nivel de jucători, dar eu cred că sunt peste 1 milion de persoane.

Autor: Mara Rolea

13.06.2022, 17:00 2424

„La noi rulează 1 mld. euro, iar în retail rulează încă 1 miliard de euro. Sunt 2 miliarde rulaţi, însemnând şi bani băgaţi şi bani scoşi, şi probabil că în online sunt încă pe atât.“

În România, circa 1 milion de persoane rulează 4 mld. euro prin jocurile de noroc, afirmă Dragoş Buriu, CEO şi fondator al Newton, un grup de tehnologie care dezvoltă şi distribuie produse software desti­nate pieţei jocurilor de noroc.

„Cred că avem o piaţă extrem de bine implementată şi controlată. Orice număr vă dau este pură intuiţie. Nu am date statistice la nivel de jucători, dar eu cred că sunt peste 1 milion de persoane. La noi se rulează 1 mld. euro, iar în retail rulează încă 1 miliard euro. Sunt 2 miliarde rulaţi, însemnând şi bani băgaţi şi bani scoşi, şi probabil că în online sunt încă pe atât, deci 4 miliarde de euro se rulează în România din gambling. Dar trebuie reţinut faptul că  aceşti bani nu rămân la operator“, a declarat Dragoş Buriu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO