ZF Live

ZF Live. Dragoş Gheban, Catalyst Solutions: Toamna aceasta este cel mai bun moment să-ţi găseşti un job, pentru că nu ştii cum va fi primăvara viitoare. Încă nu suntem în criză în România. Se anunţă o criză care momentan nu se simte. Din punctul de vedere al pieţei forţei de muncă nu se simte că ar fi o piaţă în criză

Autor: Ramona Cornea

10.10.2022, 19:20 231

„Cred că stabilitatea este un lucru pe care şi-l doreşte orice angajator. Eu sunt antreprenor şi îmi doresc oamenii în care să investesc pentru a-i dezvolta, pentru a le creşte competenţele, care să rămână alături de mine pentru a putea dezvolta businessul.”

Angajatorii caută stabilitate în candidaţi, îşi doresc să investească în oameni care să rămână alături de ei pentru a creşte businessul, spune  Dragoş Gheban, managing partner al companiei Catalyst Solutions, organiza­torul târgului de joburi Angajatori de Top.

„Stabilitatea este un lucru pe care şi-l doreşte orice angajator. Eu sunt antreprenor şi îmi doresc oamenii în care să investesc pentru a-i dezvolta, pentru a le creşte competenţele, care să rămână alături de mine pentru a putea dezvolta businessul. Apoi, din perspectiva companiilor, nu cred că se pune problema în a le da vreodată angajaţilor salarii mai mici decât  cu un an înainte, ci în a menţine un nivel de creştere care poate fi susţinut de business pe termen lung. Până la urmă, construim businessuri care  să reziste şi să crească pe un orizont de timp”, a declarat Dragoş Gheban în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO