ZF Live

ZF Live. Dragoş Gheban, Catalyst Solutions: Toamna aceasta este cel mai bun moment să-ţi găseşti un job, pentru că nu ştii cum va fi primăvara viitoare. Încă nu suntem în criză în România. Se anunţă o criză care momentan nu se simte. Din punctul de vedere al pieţei forţei de muncă nu se simte că ar fi o piaţă în criză

Autor: Ramona Cornea

10.10.2022, 19:20 209

„Cred că stabilitatea este un lucru pe care şi-l doreşte orice angajator. Eu sunt antreprenor şi îmi doresc oamenii în care să investesc pentru a-i dezvolta, pentru a le creşte competenţele, care să rămână alături de mine pentru a putea dezvolta businessul.”

Angajatorii caută stabilitate în candidaţi, îşi doresc să investească în oameni care să rămână alături de ei pentru a creşte businessul, spune  Dragoş Gheban, managing partner al companiei Catalyst Solutions, organiza­torul târgului de joburi Angajatori de Top.

„Stabilitatea este un lucru pe care şi-l doreşte orice angajator. Eu sunt antreprenor şi îmi doresc oamenii în care să investesc pentru a-i dezvolta, pentru a le creşte competenţele, care să rămână alături de mine pentru a putea dezvolta businessul. Apoi, din perspectiva companiilor, nu cred că se pune problema în a le da vreodată angajaţilor salarii mai mici decât  cu un an înainte, ci în a menţine un nivel de creştere care poate fi susţinut de business pe termen lung. Până la urmă, construim businessuri care  să reziste şi să crească pe un orizont de timp”, a declarat Dragoş Gheban în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9126
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.6804
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.6911
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9667