ZF Live

ZF Live. Dragoş Hâncu, CEO Amber Studio: Industria de gaming are nevoie de un sistem educaţional mai bun şi deduceri fiscale pentru start-up-uri

Autor: Ştefan Stan

18.11.2016, 00:05 989
Deducerile fiscale pentru start-up-uri ar putea fi unul dintre ce mai importanţi paşi pe care guvernul i-ar putea face pentru încurajarea inovaţiei în IT şi a firmelor ro­mâneşti.

De asemenea, dezvoltarea sistemului de educaţie în direcţia pe care o cere piaţa este de asemenea ar fi un stimul important pentru industrie, a declarat  Dragoş Hâncu, CEO şi fondator al Amber Studio, companie românească de jocuri electronice, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Ne-ar ajuta mai multe reduceri de taxe. Am un coleg care şi-a deschis un start-up, îl finanţează din banii lui şi spune mereu că l-ar fi ajutat nişte reduceri de taxe la început, că ar fi putut plăti mai bine oamenii, ca apoi să poată plăti impozite când va ajunge compania mai mare“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO