ZF Live

ZF LIVE: Cum să faci un festival de nişă? Miruna Ionescu, organizator al Festivalului Internaţional de Muzică Interbelică: „Am vrut să aducem publicului acest patrimoniu extraordinar, care ne-a făcut cunoscuţi în întreaga lume în perioada interbelică“

Miruna Ionescu, organizator al Festivalului Internaţional de Muzică Interbelică

Miruna Ionescu, organizator al Festivalului Internaţional de Muzică Interbelică

Autor: Mirabela Tiron

11.06.2024, 16:30 61


85 de artişti din patru ţări vor cânta şi 3.000 de persoane sunt aşteptate la acest festival.

Prima ediţie a Festivalului In­ter­naţional de Mu­zică Inter­beli­că, care reuneşte ar­tişti consacraţi din Franţa, Germania, Marea Britanie şi România, va avea loc în perioada 5-7 iulie, la Sala Radio, fiind o premieră culturală europeană.

„Festivalul propune o întoarcere în timp, în perioada interbelică, când România a strălucit la muzica uşoară românească. Împreună cu violonistul Valentin Albeş­teanu ne-am gândit să iniţiem un proiect unic. Aş putea spune că este o premieră culturală europeană, pentru că nicăieri în lume nu se mai întâmplă acest lucru şi ne-am gândit noi să creăm din nou acele conexiuni extraordi­nare din perioada interbelică dintre România şi ţările europene“, a spus Miruna Ionescu, organizator al Festi­valului Internaţional de Muzică Interbelică, în cadrul emisiunii ZF LIVE.

 

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro