ZF Live

ZF Live. Florian Simionescu, manager Integrisoft: Administraţia publică se află într-un stadiu în care informaţia este foarte fragmentată şi sunt utilizate mai multe softuri, care nu se leagă între ele. 20% din proiectele mari digitale eşuează

Autor: Alexandra Matei

12.09.2020, 15:21 304

♦ Este nevoie de o legislaţie bine gândită privind digitalizarea în cadrul serviciilor publice, care trebuie respectată, iar în caz contrar, să fie impuse anumite sancţiuni ♦ Integrisoft, companie de IT înfiinţată în 1999, lucrează cu 30% din municipiile din România ♦ Clienţii săi sunt primăriile şi administraţiile centrale.

Serviciile publice din România s-ar putea bucura de o evoluţie prin intermediul digitalizării, evoluţie ce ar fi trebuit să aibă loc cu mai bine de 10 ani în urmă, iar metoda prin care se poate ajunge în acest punct este realizarea mai multor conexiuni între sistemele informatice concepute de IT-işti.

Florin Simionescu, cel care a fondat compania de IT Integrisoft, se ocupă cu producerea de softuri axate pe administraţia publică, având propriile produse, atât din perspectiva licenţelor, cât şi din cea a serviciilor oferite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO