ZF Live

ZF Live. Florin Goron şi Puiu Dârlea, cofondatori ai jetPOINT: Lanţul de spălătorii româneşti jetPOINT se extinde în Austria, Uganda şi Kenya

Autor: Alex Ciutacu

02.12.2017, 00:00 933
♦ Brandul jetPOINT a fost lansat în anii 2000 şi a ajuns în prezent în oraşe precum Cluj, Bistriţa, Sibiu, Iaşi, Brăila şi Galaţi.

jetPOINT, spălătoriile auto self-service proiectate de antreprenori români, se va extinde începând cu anul viitor în străinătate, după ce a ajuns la o reţea de 11 unităţi pe plan local.

„Începând de anul viitor vom fi prezenţi în Austria, dar şi în Uganda şi Kenya. Avem un investitor care vrea să construiască 12-15 staţii în aceste ţări africane. Acolo nu este vorba de criză de personal, este vorba de aceleaşi oportunităţi de piaţă pe care le găseam în România acum 10-15 ani. Există o cultură a maşinii care este ca o religie pentru ei”, au explicat în cadrul emisiunii ZF Live Florin Goron şi Puiu Dârlea, cofondatori ai jetPOINT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO