ZF Live

ZF Live. Florin Poştoacă, sales manager, Nordis Group: Clienţii noştri au depozite bancare pe care vor să le transforme în investiţii: 70% din cumpărătorii noştri sunt antreprenori

Autor: Mara Rolea

28.07.2022, 16:15 688

♦ Nordis, care dezvoltă un proiect în staţiunea Mamaia, cu 1.500 de apartamente, are peste 95% dintre cumpărători clienţi care plătesc cu banii jos, fără a apela la credite bancare.

Nordis Group, dezvoltator imobiliar cu capital 100% românesc, care ridică un proiect de tip hotel & residence pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi în staţiunea Mamaia, va ajunge cu investiţiile la 120 de milioane de euro la finalizarea proiectului.

„Am pornit cu ideea să facem cel mai mare ansamblu din România pentru că vrem să schimbăm şi modelul de turism din ce înseamnă litoralul ro­­mânesc. Avem cele mai multe facilităţi în­tinse pe zeci de meri pă­traţi care cuprind peste 12 res­taurante, cafene­le, cel mai mare spa din ju­deţul Constanţa, în e­tapa a doua avem o sală polivalentă de 1.000 de locuri, avem zona de cazinou, zona de clinică de recuperare medicală, avem un cinema VIP în interior. Ne-am gândit la toate facilităţile pe care le putem avea astfel încât la noi sezonul să fie 12 luni pe an“, a spus Florin Poştoacă, sales manager al Nordis Group, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Nordis Mamaia a pornit în mai 2019 cu un imobil de 170 de apartamente şi se întinde pe o suprafaţă de 110.000 mp. Prima etapă a proiectului cuprinde 1.500 de apar­ta­mente împărţite în două categorii: zona hotelieră, cu 712 apartamente, şi zona rezidenţială, cu restul de aparta­men­te, unde sunt corpurile de clădire 3 şi 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO