ZF Live

ZF Live. Gabriel Ciordaş, fondator & CEO, Creatopy: În cinci ani vrem să devenim lider al pieţei de automatizare a publicităţii online. Acum avem peste 14.000 de clienţi şi un birou în San Fancisco şi urmează să deschidem birouri în Amsterdam şi Japonia

GABRIEL CIORDAŞ, fondator & CEO, Creatopy

GABRIEL CIORDAŞ, fondator & CEO, Creatopy

Autor: Alexandra Matei

01.02.2023, 16:30 790

♦ Peste jumătate din clienţii platformei sunt din America ♦ Soluţia propusă de Creatopy nu înlocuieşte oamenii care gândesc conţinutul creativ, ci se ocupă de sarcini repetitive, lăsându-le acestora timp pentru a se focusa pe business şi pe partea de creaţie ♦ Filmuleţele de circa 30 de secunde care comprimă informaţia şi o livrează consumatorului sunt cele care vor fi câştigătoare în industria publicităţii.

Compania orădeană Creatopy, care dezvoltă o platformă de design pentru advertising digital, îşi propune să ajungă lider al pieţei de automatizare a publicităţii online în următorii cinci ani de zile, spune Gabriel Ciordaş, fondator & CEO al Creatopy.

Platforma are în prezent peste 14.000 de clienţi, cei mai mulţi fiind din SUA, iar compania are deja un birou deschis în străinătate, în San Francisco şi urmează să mai deschidă alte birouri în Amsterdam şi Japonia.

„În momentul de faţă, nevoia de conţinut este mult mai mare decât poate fi livrat azi de către soluţiile clasice. Atunci, platforma vine în ajutorul clienţilor şi automatizează tot procesul - partea de creaţie, partea de producţie, de servire şi optimizare în timp real. Rolul nostru este să ajungem să automatizăm tot procesul de publicitate online. Ne propunem ca în cinci ani să devenim lider al pieţei de automatizare a publicităţii online. Avem un birou la San Francisco şi vom deschide un birou şi în Amsterdam. Planul pentru 2024 este să funcţionăm şi în Japonia. Avem peste 14.000 de clienţi, însă doar 1% dintre ei sunt din România. Ne-am focusat pe pieţele cu potenţial mare – 55% din clienţii noştri sunt din America”, a spus Gabriel Ciordaş, fondator & CEO, Creatopy, la emisiunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO